Alk - Over ons

Al 45 jaar onderweg voor verwondering

Alk Reizen is een fier familiebedrijf waar absolute service de basis vormt van een absolute goesting om de beste reiservaringen te bieden. Of het nu om een unieke vakantiereis, een zakelijke trip of praktisch busvervoer gaat. Alk mikt altijd op verwondering.

Bij Alk nemen we de regie van reizen serieus.

We helpen reizigers in 3 afdelingen

Hoe zie jij je volgende vakantietrip? Twijfel je nog? We inspireren met ideeën en werken samen met jou je droomreis uit.

Je zakelijke reizen tot in de puntjes geregeld. Duidelijk en zonder gedoe. De Alk ‘First Class Service’.

Comfortabel en veilig op pad met je groep. Onze ervaren buschauffeurs brengen je van A naar B en terug.

Onderweg voor verwonder­ing

Wij zijn onderweg sinds 1979 en koesteren nog steeds de spanning van het reizen. Culturen, plekken, steden en lekker eten.

Elke reis gaat verder dan puur de bestemming. Het brengt je ergens heen. Geeft je perspectief. Doet dromen van meer.

Wij regisseren reizen tot in de puntjes. Stippelen voor jou unieke ervaringen uit om te gaan beleven. En zorgen natuurlijk dat alles geregeld is.


Zo zijn we.
Onderweg voor verwondering.

Alk
Alk
Alk
Alk

Onderweg sinds 1979

In 1979 wagen dan nog kersverse echtgenoten Valère en Mia zich aan een ambitieus avontuur: Alk. Aanvankelijk met één bus en een valies vol ondernemerszin. Overheen de jaren leggen ze een prachtig parcours af. Zonen Rik en Geert springen ook op die bus en stropen nog dagelijks de mouwen op om onze klanten te verwonderen.

Alk Reismaker - Sandra Foriers

De eerste stap in je volgende reis

Alles begint met een goede babbel. Maak een vrijblijvende afspraak met een van onze reismakers. Deze afspraak kost je niets, enkel een beetje tijd.

Eerst luisteren we naar je. Daarna stellen we samen de ideale reis samen.

We leren graag jouw wensen en voorkeuren beter kennen zodat we je kunnen inspireren met reisverhalen, concrete tips en de ideale bestemmingen voor jouw volgende reis.

CERTA - Certified Travel Agent 2024

Bereken de koolstofvoetafdruk van je reis, bekijk de alternatieven om je impact op het milieu te verminderen en onderneem actie. Draag voor onvermijdelijke emissies bij aan klimaatprojecten op www.greentripper.org.

Alk reismakers - Familie hike